Teknova Byggsystem

Vi vill alltid erbjuda den bästa erfarenheten för våra kunder. Våra produkter är säkra, tåliga och med utmärkt kvalitet. Vi håller det vi lovar.

Specialister inom mycket

Teknova är ett av Sverige ledande företag när det gäller framtagning av räcken och balkonginglasningar. Antingen som rena materielleveranser eller som totalentreprenader. Produktportföljen innefattar dessutom fönsterbyten, fönsterrenovering samt tillverkning av våtrumskassetter till stamrenoveringar.

Vår ide

Vi försöker alltid att förbättra och utveckla våra produkter löpande för att möta våra kunders behov. Vi har levererat kvalitet i över 35år, därför är vi säkra när vi säger att våra kunder känner sig nöjda och trygga i alla situationer

Vi vill alltid erbjuda den bästa erfarenheten för våra kunder. Våra produkter är säkra, tåliga och med utmärkt kvalitet. Vi håller det vi lovar.

Engagemang

Sport och idrott har alltid varit viktig för oss på Teknova. Teknova marknadsför sig bland annat genom sponsring av elitidrott inom olika områden samt viss lokal idrottsverksamhet. Vi ser det som ett bra alternativ att skapa en positiva inställning till våra produkter och bygga ett starkare anseende för vårat företag.

Personaltänk

Personalen är vår viktigaste resurs. Genom bred kompetensutveckling ser vi till att vår personal är kundorienterad, flexibel samt kvalitets- och miljömedveten. Vi tror på en aktiv personalvård med friskvård, aktiviteter och hälsovård.

Gemensamma nämnaren

Gemensamt för produkterna är aluminium, ett återvinningsbart material som ger lång livslängd och minimalt underhåll. Kontor och produktion är placerat i Vadstena i ändamålsenliga lokaler. Företaget har funnits på marknaden i närmare 40 år. Produkter och processer har utvecklats och sker så fortlöpande. Med kunnig personal och innovativa lösningar möts kundernas behov.

Vi har den erfarenhet som behövs

Säkerhet står högt på agendan och genomsyrar alla våra processer och produkter. Arbete inom hållbarhetsfrågan prioriteters högt. Tillverkningen ligger strategiskt placerad till marknaden vilket möjliggör korta transportvägar. Metod för att kalkylera koldioxidavtrycken finns framtagna, med lösningar tillsammans med våra samarbetspartners vet vi nu också hur dem ska minskas!

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!