Förläng säsongen med inglasning

Att glasa in en balkong eller en altan gör att boytan förvandlas till en trevlig oas och ett extra uterum. Hus och husfasad förnyas. Dessutom fungerar inglasningen som en klimat- och ljudskärm som ökar komforten inne i lägenheten. Vill du glasa in din veranda? Vilken typ av inglasning skall användas? Kanske vill du ha skjutbara dörrar eller fönster? Vad kostar en inglasning av balkong eller altan? Vi har svaret på era frågor! Kontakta oss på Teknova Byggsystem!

Titta igenom vårat breda sortiment av inglasningsprodukter.

Balkong
system

Skjutpartier

Uterum

Alla olika variationer

Vi kan erbjuda kvalificerade system för olika typer av inglasning, för både nya och befintliga balkonger. Våra olika system är väl anpassade för att ge maximal komfort. Välj mellan skjutbara eller vikbara fönster, med eller utan ramar. Samtliga system kan anpassas till våra kunders krav och önskemål. De är eleganta och flexibla. Detta gör att systemen estetiskt och arkitektoniskt passar alla hus.

Förläng sommaren

Teknovas altaninglasningar passar såväl huset som dess omgivning. Inglasningarna har mycket hög kvalitet och ger utrymme för stor valfrihet i utformningen.  Vi kan också erbjuda ett antal färdiga lösningar i kompletta byggsatser.  Du kan välja isolerade glas som gör att du får en förlängd sommar. Det finns också vanliga sommaruterum som låter dig njuta av regniga dagar. Profilerna är tillverkade i underhållsfri strängpressad aluminium och kan erhållas naturanodiserade eller pulverlackerade i valfri kulör.

Kvalitet i alla detaljer

Våra system håller hög teknisk kvalitet samtidigt som vi har en väl anpassad organisation för att tillverka, leverera och montera såväl stora som små objekt. För oss är det viktigt att ge kunden ett vänligt och korrekt bemötande, att hålla leveranstider, att avisera våra ankomster samt att ge den service som krävs för  en välskött entreprenad.

Fler fördelar med inglasning

  • Öka den användbara ytan. Det är särskilt användbart för lägenheter eller hus med begränsat utrymme. Man får en extra yta året runt helt enkelt!
  • Skyddar mot väder och vind. Oavsett väder såsom regn, snö eller stark sol görs balkongen mer användbar med en inglasning.
  • Kan förbättra ljudisolering. Med en inglasad balkong skapar man ett extra skydd mot exempelvis en trafikerad gata eller bullrig miljö.
  • Öka värdet på fastigheten. Fastighetsvärdet påverkas ofta positivt av en inglasad balkong. Den kan även öka bostadens energieffektivtet och minska uppvärmningskostnaderna.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!