Våra balkongräcken

Med de idéer, tankar och tekniska lösningar som finns idag kan balkongen med sitt balkongräcke få en individuell och uppskattad utformning. Teknova kan erbjuda flera olika alternativ av balkongräcken såsom glasräcken och plåträcken. Balkongen och dess utformning påverkar ofta första intrycket av en byggnad. Ska balkongen förmedla det traditionella och fastighetens ursprungliga arkitektur eller ska det nya och moderna framhävas? Önskar du ett balkongräcke i stål eller glas? Vill du förnya utseendet med hjälp av balkongräcke på din villa? Du har kommit rätt – Teknova vill vara ditt självklara val och ge dig inspiration när det kommer till leverantör av balkongräcken!

Räcken och beklädnad

Våra balkongräcken finns i såväl standard- som specialutförande. Stommen i våra räcken är tillverkad av strängpressade aluminiumprofiler och finns i anodiserat eller i pulverlackerat utförande. Handledare, stolpar och beklädnad erbjuds i ett flertal olika utförande för att kunna anpassas till fastighetens byggnadsstil. Höjd och placering av beklädnad på in eller utsidan av stolpe kan anpassas enligt önskemål.

Bestäm utförande och färg

Pinnar, plåt, skivor eller glas i klart, färgat eller mönstrat utförande används som beklädnad. Kundönskemål, arkitektetens fantasi, branschens säkerhetskrav är våra begränsningar.

Plåträcken

Perforerad plåt

Sinusräcke täckt

Sinusräcke

Slätplåt täckt

Slätplåt

TRP-plåt täckt

TRP-plåt

Gallerpinnsräcken

Gallerpinn 800

Gallerpinn 1100

Glasräcken

Glas i ram 800

Glas i ram 1100

G8-räcke 800

G8-räcke 1100

Stolpfritt räcke

Skiva i ram

Skiva i ram 800

Skiva i ram 1100

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!