Första leveransen av vårt nya inglasningssystem

Äntligen är vår nya produkt monterad på projekt Frostaliden i Skövde. Vårt klassiska skjutsystem levererat i över 30år men denna gång utan vertikala profiler. Rätt produkt för många projekt anser marknadsavdelningen på Teknova. Vi kombinerar en historisk kvalitativ produkt med minimalt underhåll, extremt få driftstörningar och stora toleranser med det på marknaden ofta efterfrågande - inglasning utan vertikla profiler.

Vi har under många år levererat både klassiska skjutsystem med ram och skjut och vikbara system utan ram. Det är system som vi anser lägger helt olika krav på fastighetsägaren när det gäller regelbundet underhåll och driftstörningar över tid. Vi vill med denna nya produkt framför allt trycka på att detta är rätt produkt för den som vill kombinera det minimala underhållet och driftstörningar med det visuella intrycket av ett  lätt svävande inglasningssytem utan vertikala profiler. 

Vi tror att marknaden kommer reagera väldigt positivt på vårt nya system och tror på stora volymer i framtiden. Vi har precis levererat de första inglasningarna i Skövde och vi fortsätter med fler leveranser i samma region efter semestern och sedan räknar vi med att det bara rullar på säger Christoffer Karlsson, försäljningschef på Teknova och hänvisar intresserade till att höra av sig till Teknovas försäljningsavdelning för mer information och offerter.